Noul Sound Devices MixPre-10T ofera un set extins de capabilitati profesionale cu Timecode incorporat, iesiri balansate, multiple moduri de alimentare si functie de auto copying. Echipamentul este cel mai nou membru al seriei MixPre (alaturi de MixPre-3 si MixPre-6, lansate in aceasta primavara la NAB 2017) de recordere audio, mixere si interfete audio USB.

MixPre-10T este un recorder cu 10 intrari, precum si cu generator si cititor de timecode incorporate, oferind pana la 12 track-uri de inregistrare polifonica in fisiere WAV. Printre trasaturile cheie ale noului dispozitiv se numara:

  • Calitate audio exceptionala – beneficiind de opt preamplificatoare de microfon Kashmir clasa A, discrete, cu un nivel al zgmotului deosebit de redus. MixPre-10T ofera limitatoare de semnatura analogica si noi convertoare de la analogic la digital cu procesare pe 32 biti pentru a asigura o inregistrare audio la nivel profesional.
  • Timecode exact –cu generator si cititor de timecode incorporate, cu precizie ridicata. Chiar si atunci cand este inchis sau a ramas complet fara baterie, MixPre-10T continua sa pastreze un timecode exact ore intregi. Datorita conexiunilor timecode BNC, Aux si HDMI, toate frame rate-urile si modulele timecode sunt suportate, precum si abilitatea de a bloca sau de a transmite wordclock.
  • Routing I/O versatil – MixPre-10T ofera o flexibilitate crescuta datorita celor doua iesiri TA3 balansate si a unei iesiri stereo de 3.5 mm, fiecare cu matrice de routing. Noul echipament Sound Devices vine echipat cu pana la 8 intrari mic/linie combo XLR/TRS si o intrare mic/aux de 3.5 mm, ce poate fi folosita pentru intrare de linie pe doua canale, intoarcere pe camera sau timecode.
  • Optiuni de alimentare – inclusiv un conector de blocare Hirose cu 4 pini fie pentru alimentare de la o baterie externa fie pentru alimentare AC, pecum si lacase pentru baterii AA sau Li-Ion.
  • Design comprehensiv – beneficiaza de un ecran LCD cu touch screen IPS usor de citit chiar si in lumina directa a soarelui, precum si de un joystick pentru control, oferind o navigatie usor de inteles si folosit.
  • Mixarea si monitorizarea – cu butoane pentru gain control si acces la functiile de panning si soloing printr-o simpla apasare de buton. Pe monitorul LCD poate fi facuta cu usurinta monitorizarea de multitrack, mixare si diagramele de intoarcere pe USB.
  • Bluetooth Smart incorporat – permite controlul dispozitivului de pe aplicatia gratuita ound Devices Wingman. Printre altele, tilizatorii pot porni si opri inregistrarea sau pot introduce si edita metadata.
  • Monitorizare superioara pentru casti – prin intermediul unui amplificator cu o lungime de banda semnificativa precum si a presetarilor de routing programabile de catre utilizator.

La fel ca si MixPre-3 si MixPre-6, noul echipament este o interfata audio USB excelenta, cu 12 canale pe intrare si 4 canape pe iesire de la un Mac sau computer cu Windows cu sample rate de pana la 96k. Insa MixPre-10T are abilitatea unica de a inregistra pe un card media SD, SDHC sau SDXC in timp ce face simultan streaming audio prin intermediul USB.

Sound Devices MixPre-10T include abilitatea de a copia automat inregistrarile pe un stick de memorie cu USB, ce poate fi dat clientului sau pastrat ca backup.

Livrarile pentru Sound Devices MixPre-10T vor incepe cel mai probabil pana la finalul lui octombrie 2017. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +