Steadicam Volt este un nou lansat stabilizator de mici dimensiuni creat pentru a fi folosit pentru camere GoPro. Principiul de baza al dispozitivului este ca ofera controlul si raspunsul unui Steadicam conventional, insa acesta este mult mai usor de folosit datorita partii electronice si a motoarelor ce ofera ajuta camera sa stea la nivel permanent.

La fel ca un Steadicam tipic, acesta necesita o echilibrare cu greutati, insa procesul este usurat prin utilizarea de atasamente magnetice. Odata echilibrat, dispozitivul necesita doar alimentare si este gata de filmare.

Desi folosirea unui Steadicam Volt necesita ceva mai multa indemanare decat in cazul unui gimbal (iar pentru cele mai bune rezultate utilizatorul trebuie sa invete sa il indrepte folosind degetele pentru control), nu este nimic ce nu se poate invata in cateva minute de exersare.

Steadicam, companie subsidiara Tiffen, a prezentat prototipul pentru prima oara la NAB Show 2016, sub o alta denumire. Intre timp a fost finisat, rebotezat si acum este gata de livrare catre primii utilizatori.

Ce este interesant este ca in viitor ar putea fi create versiuni mai mari, ce ar putea sustine chiar si DSLR-uri.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles