Noile trasaturi de monitorizare permit cameramanilor, editorilor si coloristilor sa capteze usor si cu exactitate imagini video 4K/UHD.

Tektronix a anuntat in august un upgrade de software pentru cunoscuta serie WFM/WVR 8000 de monitoare waveform si rasterizere. Upgrade-ul aduce acum suport pentru monitorizare HDR (High Dynamic Range) si pentru formatele BT.2020 WCG (Wide Color Gamut).

Noile formate HDR si WCG se evidentiaza in special in cazul captarii de continut 4K. Provocarea consta in setarea nivelelor gamma pentru o procesare corecta a semnalului de inalta fidelitate de-a lungul retelei de broadcast.

O serie de noi scale in upgrade-ul HDR ii permit utilizatorului sa seteze corect punctele albe ale camerei si sa ajusteze varfurile pentru a folosi gama dinamica la intregul potential.

Seria WFM/WVR 8000 de monitoare waveform si rasterizere foloseste o arhitectura de inalta performanta complet capabila sa suporte cerintele de tranzit al continutului 4K.

Combinatia de capabilitati, trasaturi, performante si capacitate de upgrade indeplinesc cerintele 4K/HDR ale producatorilor de echipamente si de continut, ale studiourilor de post-productie si a celor din zona de broadcast.

O demonstratie a noului upgrade va fi facuta in septembrie la Amsterdam, in cadrul expozitiei IBC 2016, la standul companiei.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles