Cu NAB 2018 apropiindu-se, compania producatoare a anuntat noul Teradek Bolt 10K, un receptor video wireless cu o raza de 3048 metri, si Bolt Manager, o cutie hardware dezvoltata pentru configurarea sistemului wireless fara a fi nevoie de un computer.

Noul Teradek Bolt 10K este o solutie potrivita pentru operatorii de drone high-end si pentru productii ce necesita vizualizarea continutului captat de catre camere aflate la distanta de platouri. La fel ca alte sisteme Teradek Bolt, noul model promite un feed video wireless fara pierderi, cu delay zero.

Receptoarele Bolt 10K functioneaza perfect cu orice alt sistem Bolt 3000 (numai cu transmitatoarele Bolt 3000!) si include un panou de antene integrat, placa adaptoare pentru baterii cu Gold Mount sau V-mount, iesire 3G-SDI, iesire HDMI si o gaura cu filet de 3/8” pentru montare. Receptorul nu este gandit pentru a fi montat pe o camera ci a fost dezvoltat astfel incat sa functioneze ca o unitate de sine statatoare mult mai potrivita pe un suport.

Primele dispozitive Teradek Bolt 10K vor fii livrate incepand cu 26 marti 2018.

Revenind la cel de-al doilea anunt al momentului, Teradek Bolt Manager are ca scop sa le permita utilizatorilor sa faca diverse configurari in mod direct, fara a mai fi nevoie de un computer in acest scop. Noul model vine sub forma unei cutii hardware ce faciliteaza conectarea rapida si usoara a multiple perechi de receptoare, schimbarea de canale wireless, update de firmware si configurarea setarilor regionale in timpul pregatirilor sau pe platourile de filmare.

Livrarile pentru Bolt Manager vor incepe de asemenea pe 26 martie.

Esti interesat de produsele Teradek? Contacteaza echipa noastra pentru mai multe detalii si pentru cel mai bun pret.

No more articles