Teradek, unul dintre cele mai cunoscute nume din zona monitorizarii wireless, a dezvaluit noua generatie de transmitatori. Noile dispozitive Teradek Bolt 1000 si Bolt 3000 sunt sisteme de transmitere video wireless cu zero delay, acestea fiind capabile sa transmita pe distante de 305m, respectiv 915m. Imaginile transmise sunt fara pierderi din punct de vedere vizual, in format 4:2:2 cu mai putin de 0.001 secunde delay.

Ambele modele suporta conexiuni atat SDI cat si HDMI.

Teradek Bolt 1000 si 3000 au fost dezvoltate pentru a face fata conditiilor extreme si pentru a oferi timpi mai rapizi de conectare in urma unei caderi de semnal daca transmitatorul iese din raza de actiune.

In plus, Bolt 3000 reprezinta o optiune pentru a lucra pe canale de peste 20MHz. Aceasta zona a spectrului permite operarea a de doua ori mai multe sisteme Bolt in acelasi timp din aceeasi locatie fara interferente reciproce.

Bolt 1000 si 3000 sunt cu 20% mai mici decat modelele precedente. In acelasi timp, sunt in continuare la fel de robust construite si au o rezilienta inbunatatita in conditii de temperaturi crescute.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles