Atunci cand clientul doreste sa vada in timp real ce se filmeaza, apare o problema. Pentru free lanceri sau echipe de mici dimensiuni nu merita sa investeasca in echipamente pentru transmisiuni wireless scumpe, mai ales tinand cont de costurile aditionale pentru multiple receptoare si monitoare. Solutia ar putea fi Teradek SERV Pro.

Mai exact, Teradek SERV Pro este un sistem de transmisiuni wireless usor de folosit ce permite ca pana la 10 utilizatori sa capteze semnalul de iesire al camerei direct pe tablete sau pe smartphone. SERV Pro permite monitorizarea in 1080p cu o latenta de numai doua cadre, broadcasting pe WiFi catre aplicatia iOS pentru clienti Teradek Veur.

Daca unele sisteme wireless sunt complexe si necesita mult timp pentru instalare, aici nu este cazul. Teradek SERV Pro este usor de folosit, atat de catre profesionisti cat si de catre clientii acestora, iar instalarea se face rapid. Nu este nevoie decat sa fie pornita unitatea si sa fie atasata la camera printr-un cablu HDMI sau SDI.

Din punct de vedere al clientului, acesta trebuie sa isi instaleze aplicatia iOS gratuita Veur si sa se conecteze la reteaua WiFi pe care SERV Pro o creaza.

La fel ca intregul sistem, aplicatia Veur este foarte simplu de folosit, fiind in acelasi timp incredibil de puternica. Nu numai ca permite urmarirea a pana la patru camere independente (desi pentru asta este nevoie tot atatea unitati SERV Pro), insa ofera si capabilitati de monitorizare incorporate si alte trasaturi profesionale.

Veur le permite utilizatorilor acces la functii precum histograma, waveform, vectorscop, focus peaking, focus assist, culoare falsa si LUT-uri 3D, astfel incat toata lumea sa poata vedea imaginea care se doreste. Alte capabilitati includ frame lines, frame grab, frame compare, distorsie (pentru functia de de-squeeze anamorfic), amplificare, precum si functii de setare video si audio.

Aplicatia este, de asemenea, compatibila cu sistemele Teradek Cube si Clip.

Nu in ultimul rand, este de mentionat faptul ca atat Teradek Bolt cat si Teradek SERV Pro sunt sisteme de monitorizare video wireless, insa tehnologia difera, precum si nivelul de precizie pe care il ofera. Bolt este ideal pentru operatiuni de camera critice, in timp de SERV Pro este perfect pentru restul persoanelor de pe platou care nu au nevoie de echipamente specializate pentru a vedea ce se filmeaza.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles