Ce se intampla cand combini un sistem video wireless Teradek Bolt cu un monitor SmallHD 703? Obtii o unitate portabila completa de monitorizare. Noul SmallHD 703 Bolt este un monitor de camera cu diagonala de 7 inci si vizibilitate excelenta in plina zi, ce beneficiaza de receptorul Teradek Sidekick incorporat.

SmallHD 703 Bolt va putea fi achizitionat ca monitor de sine statator sau in varianta “Director’s Monitor Kit” cu placute pentru baterii de tip Gold mount sau V-mount. Monitorul are un ecran IPS pe 10 biti, cu rezolutie de 1920 x 1080 si o luminozitate de 3000 niti, precum si doua intrari SDI si o iesire SDI. In rest, monitorul impartaseste functionalitati similare cu cele ale lui SmallHD 703U.

Receptorul Teradek incorporat are o raza de actiune de 90m si este compatibil cu transmitatoarele Bolt 500, Bolt 1000 si Bolt 3000.

SmallHD a considerat un aspect important mentinerea monitorului 703 Bolt cat mai subtire, chiar si cu receptorul incorporat, pentru a fi usor de tinut si de manevrat. Prin urmare, este numai cu 3 mm mai gros decat SmallHD 703U. In plus, greutatea noului dispozitiv este considerabil mai mica decat a unei combinatii clasice dintre un monitor si un transmitator.

Un minus ar putea fi considerat lipsa unei intrari HDMI, insa trebuie tinut cont de faptul ca produsul este dedicat unei nise profesionale, ce detine camere avansate. Avand in schimb doua intrari SDI, SmallHD 703 Bolt ii permite utilizatorului sa aiba o alta sursa video si sa foloseasca functia de split screen pentru a vedea ambele semnale video.

Monitorul are un ecran cu sticla rezistenta ce il protejeaza de zgarieturi si, pe cat posibil, de socuri. Designerii au venit cu o abordare noua si interesanta a manerelor. Acestea se ataseaza usor in partile laterale cu o simpla cheie imbus.

Nu in ultimul rand, 703 Bolt beneficiaza de un nou software OS3 foarte puternic.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles