VidiU Pro promite “latimea de banda necesara pentru a transmite continutul high definition oriunde, de oriunde”.

Teradek si-a anuntat noul echipament inca de la NAB 2015, dar livrarea a inceput in toamna lui 2015.

VidiU Pro face parte din gama Teradek de dispozitive pentru encodare video si streaming, fiind dedicat celor care au nevoie de o solutie convenabila din punct de vedere al pretului, care sa se ridice totusi la standardele domeniului de live broadcast si webcast.

Similar celorlalte produse VidiU, noul VidiU Pro encodeaza cu H.264 si face stream video HD, folosind aplicatia Live:Air de la Teradek pentru iPad Production Suite, soft dedicat managementului de video stream si efectelor.

Ceea ce aduce nou sunt doua caracteristici inovatoare care il scot in evidenta. Prima este functia de ShareLink, aceasta combinand multiple conexiuni interne dintr-un mix de surse pentru a crea o conexiune unica, puternica.

Utilizatorii de VidiU Pro vor avea posibilitatea de a folosi ethernet, WiFi, modem USB sau conexiunile de date ale maxim 4 telefoane iPhone in tandem, pentru a creste latimea de banda a sistemului.

Daca ShareLink ofera o conexiune puternica potrivita pentru broadcast HD la distanta, atunci LiveLink ar putea fi vazut ca un “buton usor” de acest fel. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti aplicatia aferenta pe un dispozitiv mobil pentru a incadra ceea ce doresti, sa te inscri pe platforma video online preferata si sa apesi butonul pentru a fi live.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles