Seria de camcordere profesionale Sony PXW-X (alaturi de PXW-FS5 si PXW-FS7) are la baza formatul inovator XAVC.

Acesta este mai mult decat un simplu format. Este cheia catre lumea 4K, atat la nivel profesional cat si consumer. XAVC aduce la viata viziunea ”Dincolo de HD” si a fost creat de catre Sony sa indeplineasca cerintele filmelor de lung metraj, HDTV si reclamelor peste 1080/50p.

Tehnologia XAVC reprezinta inima celor mai noi produse Sony, care incurajeaza adoptarea formatului 4K (4096 × 2160 si 3840 × 2160) dincolo de industria cinematografica, in genuri precum seriale, show-uri TV, documentare si reclame.

Formatul XAVC, creat de catre Sony, foloseste MPEG-4 AVC/H.264 nivel 5.2, codec-ul de compresie video cu cea mai mare rezolutie pentru imagini si frecventa de cadre bazat pe standardele din domeniu.

XAVC permite o gama foarte larga de posibilitati operationale pentru productia de continut, precum: de la proxy la rezolutia de pixel 4K, scheme intra frame si long GOP (grupuri mari de imagini) si este capabil de infrastructura 1080 50P/60P. In plus, suporta profunzimea de culoare de 8, 10 si 12 biti.

Sony PXW-X70Sony PXW-X70

Aceasta camera are un senzor R CMOS de tip Exmor de 1.0″ cu o rezolutie de 20 de megapixeli. Senzorul, care este mai mare chiar si decat cadrul de film Super 16mm, ofera o inalta rezolutie si performanta deosebita la lumina scazuta, precum si mai multa profunzime a controlului campului, asa cum cer normele actuale de filmare.

PXW-X70 are, desigur, abilitatea de a inregistra HD in XAVC Long GOP, permitand esantioane de 422 10-bit la 50Mbps. Aceste calitati sustin un flux de lucru la calitate de broadcast, adoptat din ce in ce mai mult de productii in diverse aplicatii profesionale.

sony-pxw-x160Sony PXW-X160

PXW-X160 are trei senzori CMOS de tip Exmor de 1/3″ si inregistreaza full HD XAVC intra si XAVC Long GOP, precum si MPEG HD 422 50 Mbps, MPEG HD 420 35 Mbps, AVCHD si DV, ceea ce o face ideala pentru o gama larga de aplicatii, de la broadcast la documentare si filme educationale.

Fiind succesoarea HVR-Z7 si HXR-NX5, camera PXW-X160 are o multime de optiuni atractive, inclusiv un slot pentru card de memorie SxS dual, un obiectiv HD fix din seria G cu unghi larg de 26mm, zoom 25x si filtru variabil ND.

sony-pxw-x180Sony PXW-X180

Ideala pentru broadcast profesional, documentare sau evenimente live, este o camcorder XDCAM HD422 cu obiectiv HD zoom de 25x, trei senzori CMOS de tip Exmor de 1/3″ pentru inalta rezolutie, zgomot redus si gama dinamica larga, si un filtru variabil cu densitate neutra.

PXW-X160 si PXW-X180 au caracteristici foarte asemanatoare, insa X180 aduce in plus controlul wireless al camerei prin WIFI si functii NFC (Near Field Communication).

sony-pxw-x200Sony PXW-X200

Cu trei senzori full HD CMOS de tip Exmor de 1/2″, PXW-X200 ofera o sensitibitate sporita si inregistrari cu un nivel scazut de zgomot in full HD XAVC Intra si XAVC Long GOP, precum si MPEG HD 422 50 Mbps, MPEG HD 420 35 Mbps, MPEG IMX si DV.

PXW-X200 este succesorul modelului PMW-200, venind cu un slot pentru card de memorie SxS dual pentru inregistrari simultane, inregistrari arhivate, functii Slow & Quick, un LCD de 3.5″ QHD (960 x 540) si un obiectiv Fujinon zoom HD 17x profesional.

De asemenea, aceasta camcorder are proprietati wireless incorporate, optiunea de control de la distanta, posibilitatea de transfer de fisiere, monitorizare de pe dispozitive precum smartphone sau tableta si optiunea de streaming.

sony-pxw-x320Sony PXW-X320

Aceasta este o camcorder de inalta performanta cu memorie SxS care a mostenit operabilitatea dovedita in teren de la faimoasa PMW-320.

Este perfecta atat pentru situatii precum filmarea materialelor pentru stiri, unde viteza este cruciala, precum si pentru cei care produc materiale de televiziune si documentare, unde calitatea primeaza.

PXW-X320 a devenit parte din familia XDCAM HD422 si vine echipata cu tehnologie de ultima ora: trei senzori full HD CMOS de tip Exmor de 1/2″ cu un ratio S/N foarte ridicat si proprietatea de Flash Band Reducer pentru a asigura o calitate a imaginii deosebita.

Pe langa XAVC, PXW-X320 suporta MPEG HD422, MPEG HD, MPEG IMX si DVCAM. Camera ofera o gama larga de interfete AV si IT, precum doua iesiri HD/SD-SDI, HDMI, i.LINK si composite. In plus, suporta operatiuni wireless folosind un adaptor optional, CBK-WA101.

sony-pxw-x500Sony PXW-X500

Acest model are trei senzori de 2/3 inci tip CCD full HD, asigurand o sensibilitate crescuta si un nivel scazut de zgomot.

PXW-X500 le ofera celor din broadcast un grad ridicat de flexibilitate, permitand filmari intr-o gama larga de formaturi HD si SD, inclusiv XAVC intra frame si XAVC long GOP, MPEG SStP 422 Lite (HDCAM SR), MPEG HD 422 si MPEG HD 420, precum si MPEG IMX si DVCAM.

Optiunile acestei camcorder permit inregistrarea direct in Avid DNxHD si Apple ProRes, oferind compatibilitate cu NLEs.

Camera beneficiaza si de o serie de caracteristici profesionale, precum Slow & Quick Motion de pana la 120 cadre pe secunda pentru XVAC (ca si optiune), operatiuni wireless, inregistrare de imagini cache, GPS incorporat, Digital Extender, HyperGamma/UserGamma si multe altele.

O gama diversa de conexiuni, inclusiv 3G/HD/SD-SDI, HDMI si USB, maresc flexibilitatea PXW-X500 si mai mult.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles