Noul firmware Paralinx permite ca Ace, Arrow si Tomahawk sa functioneze in conjunctie cu receptorul Teradek Sidekick.

Noile placute pentru baterii pentru transmitatorul/receptor Ace permit folosirea oricarei baterii standard precum Canon LP-E6 pentru a alimenta dispozitivul.

Paralinx Ace inlocuieste Arrow, serie de transmitatoare/receptoarele wireless, si se plaseaza in categoria de pret low-end.

Noul Ace beneficiaza de un semnal mai puternic, de un hardware nou si este creat astfel incat sa permita o gama larga de accesorii. Sistemul este disponibil in doua variante: SDI si HDMI.

Paralinx Tomahawk este un sistem revolutionar de transmisiune video HD wireless in timp real.

Folosit in special in zona de televiziune, film, broadcast si aplicatii industriale sau UAV/UAS, Paralinx Tomahawk are o raza de transmitere de pana la 600m fara antene, raza extinzandu-se atunci cand se folosesc antenele optionale, si pastreaza o latenta incredibila de sub 1ms glass-to-glass.

Atat transmitatorul cat si receptorul au conectori de alimentare Lemo cu 2 pini capabili de un voltaj neregulat de intrare intre 7-17V. Tomahawk are input HDMI (transmitatorul) si un output dual 3G-HDSDI (receptorul).

Teradek Bolt Sidekick este un receptor universal conceput pentru momentele in care trebuie ceva aproape de camera si indeajuns de mic si de comod pentru a fi folosit de catre regizor in timp ce restul receptoarelor principale raman acolo unde este nevoie de ele.

Sidekick era conceput initial sa functioneze in special cu generatia a II-a de transmitatoare Bolt Pro 300, 600 si 2000 si poate fi dotat cu adaptoare pentru baterii V-mount si Gold Mount.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles