Companiile surori Transvideo si Aaton Digital au adus produse si tehnologii noi la BSC Expo 2016 din Londra.

Capul de afis a fost noul Transvideo StarliteRF. Acesta este un monitor-recorder 3G-SDI wireless cu touch screen OLED de 5″ cu un receptor wireless incorporat care ii face foarte versatil, cu posibiliatea de a fi folosit in diverse feluri.

Fiind lipsit de cabluri, este alegerea perfecta in cazul unui regizor, focus puller sau al DOP-ului si ar trebui sa fie de nelipsit in cazul caselor de inchiriat echipamente, companii de productie, companii de OB si a celor din lumea broadcastului.

Noul Transvideo StarliteRF este mic si usor, are o antena montata in partea de sus, o conexiune pentru o baterie Sony din categoria consumer si se remarca printr-o vizibilitate excelenta chiar si in conditii de luminozitate puternica.

Conectivitatea video wireless are pierderi reduse si este fara delay. Are capacitatea de a inregistra detalii in H264 pe un card SD. Se poate monta pe unitatea compacta wireless WCU-4 de la Arri si, cu o raza de 200m, Transvideo StarliteRF poate fi folosit pentru monitorizarea si inregistrarea filmarilor aeriene ale dronelor.

De asemenea, poate fi folosit ca monitor pentru feed-ul de programe in cazul unui Steadicam sau al altui fel de ansamblu pentru camera. Sistemul wireless Transvideo Titan HD2 a fost testat si s-a demonstrat lucrand cu el in studiouri de televiziune ca este lipsit de interferente. Va functiona cu 3 pana la 5 receptoare.

transvideo_stargatefhd_7Noul Transvideo StargateFHD este unul dintre cele mai bune monitoarele-recordere de ultima generatie. Are un display full HD 3G HD/SD 1920 x 1080 cu o luminozitate a ecranului de 1000 de niti. Este compatibil 4K.

Beneficiaza de o procesare rapida cu o capacitate de afisare imediata, fara latenta. Output-ul camerei este disponibil imediat, capabilitate cu o importanta din ce in ce mai mare in multe situatii.

Noul monitor-recorder Transvideo StargateFHD de 7″ are o interfata intuitiva si se preteaza perfect tuturor tipurilor de productii, in zona de cinematografie, broadcast, documentare, sport, in studio sau pe teren.

StargateFHD are abilitatea de a inregistra H264 -> MP4/MKV pe card SD si are incorporate unelte precum Job-Oriented Views, Focus Helper, Peaking, Markers, 3D LUTS, zoom si tally.

Transvideo a colaborat cu Arri pentru a adapta monitorul-recorder StarliteHD astfel incat sa poata controla camerele ARRI ALEXA Mini si ARRI AMIRA. Rezultatul este monitorul StarliteHD5 ARRI, acesta oferind un display practic si multe trasaturi analitice, precum si capacitati incorporate de inregistrare si playback.

Noul Transvideo CineMultiTrack este un focus puller assistant. Pe masura ce se cer rezolutii din ce in ce mai mari, functia de focus puller nu a fost niciodata atat de incercata. CineMultiTrack este o unealta inovatoare care ofera masuratori instantanee, precise si corecte.

Mai exact, ofera informatii despre pana la 3 tinte, tranzitie ajustabila si comunicare cu interfata LCS CineTape pentru masuratorile din fata camerei. Masoara distantele de pe platoul de filmare, cu o unitate centrala de display si 3 Tag-uri pentru a fi ascunse pe actori.

Urmarirea se face cu o acuratete de aproximativ 10cm la 50m pentru toate cele 3 tinte. Tag-urile sunt unitati de mici dimensiuni, usor de ascuns pentru a nu aparea pe camera, care includ sistemul de masuratori si o baterie LiPo reincarbabila prin USB.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles