Companiile surori Transvideo si Aaton-Digital isi vor prezenta cele mai noi produse la BSC Expo 2017, care va avea loc intre 3 si 4 februarie la Londra. Noua generatie de monitoare-recordere Transvideo Stargate de 7 inci este acum disponibila si va fi de asemenea expusa la BSC.

Noul Transvideo Stargate are un display full HD 1920×1080 si este compatibil 4K-6G. Printre multe alte trasaturi profesionale de ultima generatie se numara si capabilitati incorporate de inregistrare, H264 pe carduri DS. Inregistrarea poate fi declansata din iesirea SDI a camerei, pe camerele compatibile.

In plus, beneficiaza de procesare rapida si capabilitati de afisare imediata, fara latenta. O gama larga de ustensile ideale pentru cinematografie include ajutor pentru focalizare, peaking, markeri, zoom, LUT-uri, waveform, vectorscop etc.

La expozitie va mai fi prezentat si noul monitor-recorder wireless Transvideo StarliteRF cu diagonala de 5 inci. Acesta este un monitor-recorder 3G-SDI cu ecran OLED tactil, ce are un receptor wireless incorporat si este echipat cu TitanHD2 Tx, un transmitator mic dar puternic.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles