Cu ocazia expozitiei AES din New York, Sony a oferit un preview pentru cele mai noi modele ce vor completa gama de microfoane de inalta rezolutie. Compania nipona a prezentat prototipuri pentru 3 astfel de microfoane, dedicate inregistrarilor de studio, incluzand un microfon vocal high-end si doua microfoane pentru instrumente.

Divizia Sony Pro Audio a Sony continua sa dezvolte gama de microfoane Hi-Res, care a fost creata pentru a oferi echipamente de inregistrare pentru muzica digitala de inalta rezolutie. Microfonul vocal este C-100, fiind sanse mari ca acesta sa fie tentant si pe segmentul de broadcast pentru voice-over.

Diafragma este pozitionata paralel fata de corpul microfonului. In acest fel, sunetul este receptat la un unghi perpendicular. Sony C-100 este descris ca fiind ultra-compact, cu o constructie pe doua sensuri, astfel incat sa reduca vibratiile acustice, cu o capsula recent dezvoltata ce ofera directivitate variabila pentru un raspuns pe frecventa de la 20Hz la 50kHz.

Utilizatorul poate alege intre trei modele polare – omni, uni si bi – ceea ce face ca Sony C-100 sa fie potrivit pentru o gama larga de situatii si inregistrari. Un filtru low-cut este inclus pentru a face fata zgomotului pe frecvente joase precum si efectului de proximitate, in timp ce un pad switch pe -10dB este disponibil pentru headroom in plus.

Frecventa de raspuns extinsa de pana la 50kHz face de asemenea parte din microfoanele pentru instrumente ECM-100U si ECM-100N. Ambele sunt modele de varf. Sony ECM-100U este uni-directional in timp ce ECM-100N are un model omni-directional. Amandoua beneficiaza de filtru low-cut si pad de -10dB, la fel ca Sony C-100.

Esti interesat de produsele Sony? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles