Noul update Blackmagic Duplicator 1.0.2 imbunatateste dramatic perfomantele fisierelor H.265 pentru playback.

Din aprilie, cand a fost lansat Blackmagic Duplicator 4K, au aparut pe piata noi echipamente de playback H.265 si, de asemenea, utilizatorii au oferit un feedback binevenit constant referitor la performantele de playback ale fisierelor H.265.

Acest feedback a fost folosit pentru a imbunatati codecul hardware din Blackmagic Duplicator 4K, schimbarile regasindu-se in noul update. Acesta este disponibil deja si poate fi descarcat gratuit de pe site-ul Blackmagic Design.

Update-ul permite crearea de clipuri video care arata incredibil la rezolutii reduse si face fisierele mp4 compatibile cu mai multe dispozitive de playback decat oricand. Schimbarile aduse de acest update ii permit utilizatorului sa foloseasca pana si calculatoare mai putin performante si o gama la larga de televizoare 4K pentru a reda fisierele H.265 de rezolutie Ultra HD.

In plus, Blackmagic Duplicator 1.0.2 imbunatateste sincronizarea A/V pe toate inregistrarile, in special in cazul inregistrarilor lungi. Noul update de asemenea reduce delay-ul atunci cand detecteaza un nou semnal video de intrare, astfel incat inregistrarea sa inceapa mai repede.

Utilizatorii beneficiaza si de comunicare imbunatatita intre duplicatori atunci cand mai multi duplicatori sunt conectati impreuna intr-o combinatie folosita pentru inregistrarea a mai mult de 25 de copii in acelasi timp.

Blackmagic Duplicator 1.0.2 usureaza mai mult ca oricand inregistrarea, duplicarea, distribuirea si vanzarea continutului Ultra HD direct catre client la evenimentele live.

Interesat de produsele Blackmagic Design? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles