Monitoarele Video Devices PIX-E5 exceleaza in toate aceste aspecte, beneficiind de display LCD de 441 ppi, cu IPS (in-plane switching), 500niti si 1920×1080.

Video Devices a creat acest monitor pentru a raspunde nevoii specialistilor in cinematografie de monitorizare la rezolutie inalta, cu o acuratete ridicata a culorii si claritate buna in lumina soarelui, cu un unghi larg de vizibilitate.

Capacitatile de monitorizare ale PIX-Assist™ includ LUT-uri, monitor waveform, vectorscop, histograma, TapZoom, peaking, culori false, zebra, markeri pentru rama si vizualizare pe 4 cai.

TapZoom ofera zoom 2x sau 4x instantaneu acolo unde utilizatorul apasa pe ecran. A doua apasare are zoom out ca efect.

In momentul in care este facut zoom-ul, se poate apasa pe ecran in directia unui obiect in miscare pentru a-l pastra centrat, ceea ce transforma PIX-E5 in dispozitivul perfect pentru verificarea rapida a focalizarii atunci cand un actor se opreste inainte sau depaseste un marker.

Monitorul 4K PIX-E5 ofera o gama completa de codecuri Apple ProRes, inclusiv Apple ProRes 4444 XQ pentru cea mai inalta calitate. Este un codec pe 12biti creat pentru a pastra detaliile in imagistica oferita de gama dinamica larga (WDR) ce se regaseste pe camerele actuale cu senzori de inalta performanta.

Video Devices PIX-E5 poate inregistra 4K cu pana la 30fps, UHD cu pana la 30fps si 1080p sau 720p cu pana la 120fps. In plus, poate inregistra H.264, un codec ce ofera un echilibru foarte bun intre compresie si calitate pentru a obtine dimensiuni reduse ale fisierelor, perfecte pentru streaming on-line si pentru upload-uri mai rapide.

Ca si ProRes, H.264 poate fi inregistrat pe SpeedDrive, daca este ales ca si codec principal. In caz contrar, utilizatorul poate activa inregistrarea dual codec a monitorului, situatie in care ProRes este inregistrat pe SpeedDrive iar H.264 este simultan inregistrat pe un card SD.

In timp ce se inregistreaza 4K in ProRes, monitorul Video Devices PIX-E5 va scala automat 4K la 1080p pentru inregistrarea H.264, prin urmare reducand chiar mai mult dimensiunea fisierului.

Daca un LUT este activ, va fi integrat in fisierul H.264 inregistrat, insa nu va afecta inregistrarea ProRes, ceea ce este ideal in situatiile in care utilizatorul vrea sa inregistreze simultan un fisier REC709 H.264 potrivit pentru vizualizare normala si un fisier master ProRes in gama dinamica completa, cu encodare log pentru post productie.

Unele functii sunt controlate mai bine prin intermediul ecranului tactil iar altele prin butoane fizice. Video Devices PIX-E5 incorporeaza ambele tipuri de control. Ecranul cu touch este cel mai util atunci cand utilizatorul interactioneaza direct cu o zona specifica a imaginii afisate, precum necesitatea de a face zoom pe un punct de interes, cu TapZoom.

Butoanele ii permit operatorului sa localizeze o comanda fara a se uita iar raspunsul tactil instantaneu nu permit dubii daca o functie a fost activata. Controlul prin butoane se potriveste unor comenzi precum “Record”.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles