Video Devices PIX-E7 ofera tot ceea ce are PIX-E5 – si in plus – intr-o forma mai mare si mai compacta. Acesta asigura monitorizarea inregistrarilor datorita ecranului cu touch, deosebit de capabil, pentru transmisiuni la un maxim de luminozitate si o reflexie minima.

Cu o luminozitate de 500niti si un unghi de vizualizare de 179°, ecranul de 7″, 1920×1200 si 323 ppi IPS asigura o monitorizare exacta a claritatii si a profunzimii culorii, chiar si in lumina directa a soarelui.

Capacitatile de monitorizare ale PIX-Assist includ vizualizare pe 4 cai, monitor waveform, vectorscop, histograma, TapZoom, peaking, culori false, zebra, markeri pentru rama, LUT-uri incorporate si costumizabile precum si functia de desqueeze anamorfic.

Ca si PIX-E5, si PIX-E7 ofera conexiuni BNC pentru SDI I/O precum si intrari si iesiri pentru HDMI. Ce diferentiaza cele doua dispozitive este faptul ca PIX-E7 are o a doua intrare SDI si o alta conexiune BNC pentru o intrare LTC.

In plus, panoul de pe partea stanga beneficiaza de un port GPIO pentru lampa tally si fluxuri de lucru pentru control de la distanta.

Se poate monta accesoriul audio PIX-LR pentru a castiga doua intrari XLR si doua iesiri XLR, precum si preamplificatoare Sound Devices pentru microfon, masuratori LED deosebit de exacte si multe altele.

Video Devices PIX-E7 este compatibil 4K si ofera o gama completa de codecuri Apple ProRes, de la Proxy la Apple ProRes 4444 XQ. Cel din urma este un codec pe 12biti creat pentru a pastra detaliile in imagistica oferita de gama dinamica larga (WDR) ce se regaseste pe camerele actuale cu senzori de inalta performanta.

PIX-E7 poate inregistra 4K cu pana la 30fps, UHD cu pana la 30fps si 1080p sau 720p cu pana la 120fps.

In plus, poate inregistra H.264, un codec ce ofera un echilibru foarte bun intre compresie si calitate pentru a obtine dimensiuni reduse ale fisierelor, perfecte pentru streaming on-line si pentru upload-uri mai rapide.

Ca si ProRes, H.264 poate fi inregistrat pe SpeedDrive, daca este ales ca si codec principal. In caz contrar, utilizatorul poate activa inregistrarea dual codec a monitorului, situatie in care ProRes este inregistrat pe SpeedDrive iar H.264 este simultan inregistrat pe un card SD.

In timp ce se inregistreaza 4K in ProRes, monitorul Video Devices PIX-E7 va scala automat 4K la 1080p pentru inregistrarea H.264, prin urmare reducand chiar mai mult dimensiunea fisierului.

Daca un LUT este activ, va fi integrat in fisierul H.264 inregistrat, insa nu va afecta inregistrarea ProRes, ceea ce este ideal in situatiile in care utilizatorul vrea sa inregistreze simultan un fisier REC709 H.264 potrivit pentru vizualizare normala si un fisier master ProRes in gama dinamica completa, cu encodare log pentru post productie.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles