Segmentul de productii live si cel de streaming continua sa creasca iar cererea pentru functii extinse necesita echipamente tot mai sofisticate. Roland V-60HD simplifica setarile si combina ce este mai bun din ambele industrii, incluzand intrari SDI pentru surse de camera si intrari HDMI cu scalare pentru data, computer, tableta si alte surse video.

Suita de trasaturi audio performante ce includ audio embedat multi-channel, intrari analogice RCA si XLR, audio de-embedate de la surse digitale SDI sau HDMI plus o varietate de conexiuni video cu Program si Aux Bus, fac din Roland V-60HD un switcher ideal pentru o varietate de evenimente de productie live si aplicatii de streaming.

V-60HD este portabil si indeajuns de mic pentru a fi mutat si folosit in diverse locatii. Cele doua intrari SDI si doua HDMI sunt perfecte pentru schimbarile de camera si computere in acelasi timp, pentru prezentari dinamice.

Nu toate camerele suporta full 1080p astfel ca functia de de-interlacer pe intrarile SDI permite combinarea si potrivirea surselor video SDI 1080i si 1080p de la mai multe camere, fara a fi nevoie de convertoare externe.

Semnalele audio sunt usor de mixat folosind functiile de auto mixare ale Roland V-60HD ce echilibreaza automat nivelurile audio de la multiple microfoane si surse video, eliberand din munca operatorului pentru a se putea concentra pe alte lucruri.

Interfata noului Roland V-60HD este intuitiva, fiind usor de inteles si invatat. In acelasi timp, ofera o gama larga de trasaturi profesionale, precum butoane de cross point pentru broadcast cu indicatori PGM/PST pe LED, o T-Bar rezistenta, knoburi DSK pentru editare rapida, doua PinP-uri dedicate si butoane de split cu knoburi pentru centrarea cadrelor pe split si plasarea de PinP.

Panoul frontal are un display LCD cu diagonala de 3 inci, cu acces rapid la meniu pentru ajustarea parametriilor.

V-60HD poate fi controlat de la distanta prin intermediul unui port LAN folosind Remote-Control Software de la Roland instalat pe un PC sau Mac. Pentru instalatii fixe, se poate controla prin portul RS-232.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles