Sub lumina reflectoarelor se afla accesoriile pentru noua Canon C300 MKII precum, un sistem NATO complet si o matte box.

Inca de cand a fost anuntata Canon C300 MKII, producatorii au inceput sa se inghesuie sa puna la dispozitie accesorii pentru ea. Compania olandeza Vocas va oferi o placa adaptoare pentru a o inlocui pe cea cu care camera vine echipata standard.

vocas-cheese-plate-canon-c300Varianta propusa de Vocas are multiple puncte de atasare pentru o atasare usoara a motoarelor de focalizare precum si a altor accesorii. Tot la placa se poate adauga un maner cu prindere de lemn, in partea superioara a camerei, pentru o manipulare ferma si sigura.

vocas-canon-c300-mkii-top-handleNoul maner de lemn are incorporat control Lanc si este compatibil, pe langa seria C de la Canon, cu Sony FS7, A7s, A7R si, cel mai probabil, cu noua FS5.

Unitatea jackpack audio/LCD a C300 MKII poate fi usor redirectionata catre operator cu ajutorul unui extensor viewfinder inteligent.

In timpul procesului de creatie al accesoriilor pentru Sony PXW-FS7, Vocas a folosit sistemul NATO pentru suportul vizorului. Avand din nou in vedere sistemul NATO, compania olandeza a produs o gama completa de accesorii pentru a-si extinde portofoliul. Dintre acestea merita mentionat suportul NATO cu doua fete.

O alta noutate de la Vocas este o matte box de 6,6” x 6,6”. Aceasta este ultrausoara si poate fi folosita pentru obiective superangulare pornind de la 12mm.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles