La NAB 2016, Wohler Technologies va prezenta doua noi produse pentru seria de monitoare audio AMP2-16V.

In plus, compania lanseaza un nou dispozitiv low-cost de monitorizare cu 8 canale din seria AMP1, precum si o oferta extinsa de monitorizare video si un nou display video 4K cu functie de quad-split.

AMP2-16V de la Wohler este o statie de lucru A/V cu 16 canale, ocupand doua unitati de rack, pentru analizarea si managementul calitatii audio, ale nivelului si intensitatii, ale metadata si nu numai.

Noile module, capabile de Dante si Ravenna, adauga functionalitati de monitorizare audio-over-IP platformei AMP2-16V.

Prin adaugarea acestor module, utilizatorii pot incepe monitorizarea audio folosind aceste protocoale de retea fara investitii aditionale semnificative si fara sa schimbe fluxul de lucru existent sau instalatiile de cablu.

Wohler a adaugat, de asemenea, AMP1-8-M, o versiune a monitorului audio 3G/HD/SD-SDI AMP1-16-M. Ocupand o unitate de rack, acesta este dedicat monitorizarii audio SDI in aplicatii de productie.

Noua unitate va sustine doar functii de de-embedding si afisare a 8 canale SDI in loc de 16 in cazul echipamentului initial.

Nu in ultimul rand, Wohler a prezentat la NAB noul display video 4K dedicat continutului UHD (ultra-high-definition) cu tehnologie avansata de procesare digitala pe 10 biti.

Compania a mai adaugat noi dimensiuni liniei existente RMT de monitoare video de masa precum si liniei RM de monitoare video pentru montare in rack.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles