Anul trecut, Wooden Camera anunta noul Zip Box, o solutie de tip mattebox ce se prinde in partea din fata a obiectivului pentru filtre 4X4 si 4X5.65. Compania si-a extins acum linia pentru a include filtre rotunde de 138mm, o versiune pentru doua filtre si flaguri de tip clip-on.

Noua Wooden Camera Zip Box pentru filtre de 138mm vine in 4 viariante de dimensiuni: 110-115mm, 100-105mm, 90-95mm si 80-85mm. Aceste masuratori se refera la diametrul frontal al obiectivului, dimensiunea variabila fiind rezervata pentru obiectivele de cinematografie.

Pentru obiectivele dedicate cadrelor statice ideal este Zip Box in varianta de 80-85mm. Pentru ca toate obiectivele sa fie aduse la acelasi diametru frontal se pot folosi inele adaptoare.

Noile Zip Box facute pentru filtrele rotunde de 138mm sunt o veste buna pentru cameramanii care filmeaza cu obiective compacte anamorfice in cautare de dioptrii conventionale.

Un alt nou venit in aceasta gama este Zip Box Double care, asa cum sugereaza si numele, poate sustine doua filtre. Zip Box Double este disponibil pentru filtre 4X4 si 4×5.65 si, din nou, fiecare dintre acestea vine in 4 dimensiuni.

Ultimul anunt se refera la Zip Box Flag Set, care arata determinarea Wooden Camera de a fi un jucator puternic pe piata mattebox-urilor de categorie usoara.

Setul este format din 3 parti, una superioara si doua laterale, si functioneaza cu toate cele 3 tipuri de Zip Box (4X4, 4X5.65 si 138mm). Nu necesita ustensile pentru atasare si nu ingreuneaza configuratia, fiind facute din plastic.

Conceptul Zip Box beneficiaza de un design inteligent ce ii permit utilizatorului sa foloseasca filtre rezervate altfel pentru solutii mattebox mai conventionale si mai grele. Wooden Camera anuntase initial in septembrie noile Zip Box 4X4 si 4X5.65, aditiile la aceasta gama fiind extensii binevenite.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +