X-Rite i1Basic Pro 2 este standardul industriei pentru specialistii in colorizare care cauta o solutie profesionala accesibila de masuratori a spectrului de culoare ce ofera profil pentru proiectare si display, garantie a calitatii pe monitor si in print si masuratori locale de culoare.

Cu i1Basic Pro 2 utilizatorul poate crea rapid si usor profile personalizate pentru monitoare si proiectoare, profile ce asigura redarea exacta a culorilor si testeaza calitatea pentru print cu uneltele incorporate Quality Assurance (QA), captand si ocupandu-se cu usurinta de petele de culoare.

In plus, cu aplicatia gratuita ColorTRUE, utilizatorul isi poate calibra chiar si telefoanele Apple iOS.

Dispozitivul calibreaza si potriveste multiple display-uri, inclusiv pana la 4 display-uri conectate la un singur computer precum si un numar nelimitat de monitoare conectate la computere diferite pentru o vizualizare consecventa a culorii.

X-Rite i1Basic Pro 2Software-ul de management al culorii i1Profiler este unul dintre cele mai bune, oferind flexibilitate si control de varf. Modulul de baza ofera o interfata cu optiuni prefefinite pentru cel mai scurt drum catre un flux de lucru profesional.

Modulul avansat le pune la dispozitie utilizatorilor optiuni ce pot fi definite de catre acesti pentru profile mai sofisticate ce ofera cea mai inalta calitate in ceea ce priveste rezultatele pe monitoare si proiectoare.

O stabilitate mai buna a temperaturii de culoare si nivele mai inalte ale luminozitatii imbunatatesc masuratorile, rezultatul regasindu-se in cea mai buna calibrare posibila si cele mai bune profile pentru monitoare si proiectoare.

X-RITE i1Basic Pro 2 ofera suport complet pentru cele mai recente standarde video, inclusiv pentru standardele de broadcast NTSC, ITU-R-Rec.BT.709 si PAL SECAM.

Software-ul PANTONE Color Manager este inclus si permite captarea cu exactitate si managementul petelor de culoare, ajutand utilizatorul sa creeze palete cu cele mai potrivite culori PANTONE ce sunt extrase automat din imagine.

Software-ul i1Publish este usor de upgradat pentru a adauga profile complete de imprimanta (RGB, CMYK, CMYK + oricare 4) si functionalitati pentru controlul calitatii.

X-RITE i1Basic Pro 2 a fost dezvoltat pentru profesionistii care au nevoie de culori exacte pentru monitoare si proiectoare, care vor sa urmareasca si sa verifice calitatea pentru monitor si printare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles